Praktično. Parkpilot u modelu up!

Asistencija za parking

Prilikom parkiranja ne možete uvek da vidite koliko još mesta ima za manevrisanje. Zato postoji opcioni sistem ParkPilot sa senzorima koji su ugrađeni u zadnji odbojnik modela up!. On Vas, u granicama sistema, upozorava zvučnim, a u kombinaciji sa sistemom maps + more, i optičkim signalima na prepreke. Što ste bliži prepreci, ton je učestaliji, sve dok se ne približite na 30 cm, kada ton postane jednoličan. A ukoliko ipak želite da Vas prilikom parkiranja neko navodi, ParkPilot jednostavno možete da isključite. Praktična pomoć pri parkiranju za model up! je sastavni deo opcione ponude drive pack.

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim