Funkcija nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja

Kočenje u uslovima gradskog saobraćaja

Koristan napredak u kreni-stani saobraćaju u gradskom jezgru predstavlja serijska funkcija nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja. Ona je u stanju da obezbedi potpuno automatizovanu zaštitu od naletanja u rasponu brzina od oko 5 do 30 km/h. Saobraćaj ispred vozila i odstojanje do 10 metara nadzire laserski senzor. Čim se up! previše približi vozilu ispred ili nekoj drugoj prepreci a da vozač ne reaguje, vozilo može, u okviru granica sistema, da zakoči automatski kako bi smanjilo brzinu pre moguće kolizije. Prilikom kočenja funkcija dodatno pomaže vozaču tako što automatski pojačava pritisak kočenja. Na taj način funkcija nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja može da umanji posledice sudara.

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim