VW up!

Sekvencijalni 5-stepeni menjač ASG

Kreni-stani saobraćaj u gradu iziskuje nepresrtanu promenu stepena prenosa. Iz tog razloga opcioni sekvencijalni 5-stepeni menjač ASG* može da vas odmeni kod pritiskanja papuče spojnice. U zavisnosti od situacije u vožnji menjač bira preporučen stepen prenosa i momenat promene i tako u odnosu na manuelni menjač dodatno smanji potrošnju goriva. Dobro je znati da u svakom trenutku možete izabrati manuelni režim promene stepena prenosa.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim