Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Touran Dorastao svemu.

Veća varijabilnost za Vaš porodični život.

Novi Touran ostavlja utisak - čak i kada iz njega posmatrate okoliš. Još više svetlosti i preglednosti obezbeđuje opcioni najveći panoramski podizno-klizni krov u svojoj klasi. Njegove kompaktne dimenzije praktične za gradske uslove vožnje kombinovane su sa inteligentnim konceptom unutrašnjeg prostora. Tako, pored široke preglednosti, možete da uživate i u velikom prostoru za noge - što je upravo kod dugih putovanja značajna prednost komfora.

Galerija

Doživite istaknute detalje modela Touran iz različitih perspektiva.

Doživite istaknute detalje modela Touran iz različitih perspektiva.

Infotainment

App-Connect

Vaš Volkswagen se pretvara u pametan telefon na točkovima.

Nove i praktične usluge i korisne aplikacije: to je svet Car-Net okruženja. Svejedno da li su u pitanju individualne usluge navigacije ili umrežavanje Vašeg pametnog telefona: po želji Vaš Touran je dobro umrežen.

Radio i navigacija

Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Koji će uređaj u Vašem Volkswagen vozilu biti uključen, odlučujete Vi. Zato Vam na raspolaganju stoje dva radio-aparata: sa odgovarajućim zvučnicima, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili izaberite jedan od dva navigaciona sistema koji u multimedijalnom pogledu ispunjavaju sve želje.

Sistemi podrške

ACC & Front Assist

Kada su ulice pune, Vi ste opušteni.

Da li ponekad poželite podršku koja će za Vas prediktivno da motri na saobraćaj? Sa opcionom automatskom kontrolom odstojanja ACC i sistemom za nadzor prostora oko vozila Front Assist, uključujući i funkciju nužnog kočenja u uslovima gradskog saobraćaja, bićete opušteniji u vožnji.

"Side Assist", uključujući "Lane Assist"

Držite se svoje trake i imajte preglednost.

Zahvaljujući pravovremenom upozorenje na vozila sa strane i iza Vašeg Volkswagen vozila moguća je bolja procena situacije u vožnji i smanjenje rizika. U kombinaciji sa sistemom "Lane Assist", sistem "Side Assist" ne samo što može optički da upozorava, već može i da kontra-upravlja volanom.

Podrška pri manevrisanju prikolicom "Trailer Assist"

Učinite manevrisanje prikolicom jednostavnijim.

Prilikom manevrisanja prikolicom Vaš automobil može da preuzme upravljanje. Opciona podrška za manevrisanje prikolicom "Trailer Assist" na taj način preuzima veći deo posla.

 

 

Kočnica u slučaju višestrukog naletanja

Jedan udes ne bi trebalo da izazove dodatne sudare.

Serijska kočnica u slučaju višestrukog naletanja doprinosi tome da se posle jednog sudara ne dogodi više dodatnih sudara. Sistem je tu da bi se izbegli dodatni sudari i spreči zanošenje. On u granicama sistema obezbeđuje što brže zaustavljanje Vašeg Volkswagen vozila.

Efikasnost

TDI

Iskoristite visoku vučnu silu uz nisku potrošnju.

Putujete rado i puno, ali želite da potrošnju Vašeg automobila držite na niskom nivou? naši TDI dizel motori zasnovani su na common-rail tehnologiji i optimizovani su na efikasnost, snažnu vučnu silu i snagu.

TSI

Odlučite se za uživanje u vožnji sa merom.

TSI benzinski motor predstavlja savršeni spoj snage i štedljivosti. Od maksimalnog obrtnog momenta profitirate već pri niskim obrtajima motora.

BlueMotion tehnologija

Kada je ekonomičnost od najveće važnosti za Vas.

Ako se odlučite za Volkswagen automobil sa BlueMotion tehnologijom dobićete model koji svojim inteligentnim spojem optimizacija doprinosi manjoj potrošnji goriva. Iz tog razloga će Vam biti drago što je Touran opremljen BlueMotion tehnologijom.

 

Izbor profila vožnje

Vaš Volkswagen se prilagođava Vašem stilu vožnje. 

Zahvaljujući opcionom izboru profila vožnje u mogućnosti ste da vozne karakteristike Vašeg automobila prilagodite sopstvenom stilu vožnje i situaciji na putu i u saobraćaju. Na taj način putujete istovremeno dinamično i ekonomično.

Komfor

Integrisano dečije sedište

Da bi Vaši najmlađi mogli udobno da se smeste.

Opciono je Touran na raspolaganju sa do dva integrisana dečija sedišta, tako da smo mislili i na komfor Vaših najmlađih putnika.

7 sedišta

Vi ste fleksibilni a Vaši putnici opušteni.

Porodica, prijatelji, kolege: na do sedam sedišta svako će naći svoje mesto za sedenje. A zahvaljujući funkciji "Easy Entry" putnici u 3. redu će komforno stići do svog mesta za sedenje.

Klima-uređaj "Pure Air Climatronic"

Obezbedite sebi individualnu klimu za putovanje. 

Previše toplo, previše hladno ili nešto između? Podesiti pravu temperaturu, naročito sa više saputnika, može da bude prilično komplikovano. Sa opcionim 3-zonskim klima-uređajem "Pure Air Climatronic" takva briga je stvar prošlosti.

Sedište ergoActive

Ako Vam je stalo do svojih leđa.

Integrisana funkcija masaže opcionog grejanog ergoActive sedišta obezbeđuje visok nivo komfora. Sedišta vozača ili vozača i suvozača moguće je komforno prilagoditi telesnoj građi i na taj način rasteretiti leđa.

Telefoniranje

Sa obe ruke na volanu vozićete bezbednije.

Ako želite, ostanite dostupni i dok vozite. Uz opcione priključke za telefon "Comfort" i "Premium" ruke će Vam biti na volanu a saobraćaj pod kontrolom.

 

Volkswagen Media Control

Vi kontrolišete vozilo, putnici muziku

Volkswagen Media Control omogućava da putnici upravljaju infotainment sistemom: jednostavno i udobno tablet uređaj može se koristiti kao daljinski upravljač.

Vaš sledeći korak.