Koji ste tip?

Unutrašnjost

Enterijer Touareg modela ne samo da ima uticaj na atmosferu i ambijent u vozilu već je i izražaj vašeg ličnog ukusa. Standardni "Cortina Silver" dekorativni paket opreme stilski ukrašava centralni stub, komandnu tablu i vrata. Izaberite između dve palete boja sa opcionim paketima opreme: "Atmosphere" linija opreme sa dekoracijom "Olive Ash" sa otvorenim porama na drvenim detaljima koji stvaraju modernu atmosferu, zahvaljujući drvetu i njegovoj jedinstvenoj teksturi. "Elegance" linija ostavlja utisak futurizma sa detaljima od brušenog aluminijuma. Koji god da odaberete - obe linije poseduju opcione dekorativne elemente od drveta. Takođe na raspolaganju je i centralna konzola visokog sjaja. Ako odaberete Innovision kokpit, centralna konzola vašeg Touarega će biti opremljena i konzolom visokog sjaja crne boje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim