Koji ste tip?

Unutrašnjost

Enterijer Touareg modela ne samo da ima uticaj na atmosferu i ambijent u vozilu već je i izražaj vašeg ličnog ukusa. Standardni "Cortina Silver" dekorativni paket opreme stilski ukrašava centralni stub, komandnu tablu i vrata. Izaberite između dve palete boja sa opcionim paketima opreme: "Atmosphere" linija opreme sa dekoracijom "Olive Ash" sa otvorenim porama na drvenim detaljima koji stvaraju modernu atmosferu, zahvaljujući drvetu i njegovoj jedinstvenoj teksturi. "Elegance" linija ostavlja utisak futurizma sa detaljima od brušenog aluminijuma. Koji god da odaberete - obe linije poseduju opcione dekorativne elemente od drveta. Takođe na raspolaganju je i centralna konzola visokog sjaja. Ako odaberete Innovision kokpit, centralna konzola vašeg Touarega će biti opremljena i konzolom visokog sjaja crne boje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim