Olakšana komunikacija.

Telefon

Opcioni "Business" interface za mobilne telefone vam omogućava pozive dok vozite. Zvuk visokog kvaliteta je osiguran zahvaljujući digitalnom procesoru govora, vrhunski mikrofon integrisan u krovu i zvučnicima posebno dizajniranim za vozilo. Povezivanje sa spoljašnjom antenom obezbeđuje optimalni prijem čak i kada je signal slab.

Oprema se sastoji od odeljka za odlaganje koji može induktivno puniti odgovarajući pametni telefon sa Qi standardom, tj. bežično. Svi pozivi započeti van vozila se mogu prebaciti putem Bluetooth uređaja na hands-free sistem. Sistemom se može upravljati glasom, koristeći multifunkcionalnim upravljačem ili Infotainment sistemom. Veoma jednostavno - i baš onako kako vama odgovara.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim