Otkrijte nove puteve.

Spoljašnjost

Novi Touareg je kombinacija veličine SUV sa čistim linijama, dinamičnih proporcija i moderne elegancije.

Upadljiv, moćan, samouveren: prvo što primetite na modelu Touareg je izražen karakter njegove dominantne pojave. Vertikalna prednja rešetka povezuje se hromiranim trakama koje se pružaju od centralnog Volkswagen amblema sa prednjim svetlima. Izduženi poklopac motora odlikuje se čistim linijama, dajući vozilu sportski izgled.

Ni zadnji deo ne zaostaje: oblikovani bokovi i široka zadnja svetla naglašavaju napredan izgled. Touareg oznaka je samouvereno postavljena na sredini zadnje strane, sa sjajnim crnim krovnim spojlerima i velikim hromiranim izduvnim cevima dopunjen je ovaj prepoznatljiv i dinamičan izgled.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim