Iskusite novi osećaj prostranosti.

Prostor

Touareg vam obezbeđuje slobodu kretanja, u smislu rukovanja i prostranosti enterijera. Jasan pregled u kokpitu i vozač koji je fokusiran a vaši putnici će uživati u svetlosti, vazduhu ili zvezdama kroz opcioni podizno klizni stakleni krov sa panorama krovom koji se nalazi pozadi.

Dostupan prostor u prtljažniku i preklopna zadnja klupa odnosa 40:20:40 ovaj Touareg model čine vrlo fleksibilnim. Elektrrična vrata prtljažnika se lako mogu otvoriti i zatvoriti pritiskom na dugme. Možete se opremiti za sva velika ili mala putovanja opcionim sistemom za prtljažnik sa šinama, kaišem i šipkom za osiguravanje prtljaga kao i modularnim prtljažnim podom.

Opcioni krovni nosači se mogu koristiti ukoliko vam je neophodno više prostora od onog koji obezbeđuje prtljažnik a koristi se za kabast prtljag, poput bicikala, skija, kajaka. U crnoj ili sivoj boji nosači doprinose jedinstvenom sportskom izgledu vašeg Touareg modela, čak i kada nemate prtljag na krovu.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim