Iskusite novi osećaj prostranosti.

Prostor

Touareg vam obezbeđuje slobodu kretanja, u smislu rukovanja i prostranosti enterijera. Jasan pregled u kokpitu i vozač koji je fokusiran a vaši putnici će uživati u svetlosti, vazduhu ili zvezdama kroz opcioni podizno klizni stakleni krov sa panorama krovom koji se nalazi pozadi.

Dostupan prostor u prtljažniku i preklopna zadnja klupa odnosa 40:20:40 ovaj Touareg model čine vrlo fleksibilnim. Elektrrična vrata prtljažnika se lako mogu otvoriti i zatvoriti pritiskom na dugme. Možete se opremiti za sva velika ili mala putovanja opcionim sistemom za prtljažnik sa šinama, kaišem i šipkom za osiguravanje prtljaga kao i modularnim prtljažnim podom.

Opcioni krovni nosači se mogu koristiti ukoliko vam je neophodno više prostora od onog koji obezbeđuje prtljažnik a koristi se za kabast prtljag, poput bicikala, skija, kajaka. U crnoj ili sivoj boji nosači doprinose jedinstvenom sportskom izgledu vašeg Touareg modela, čak i kada nemate prtljag na krovu.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim