Na taj način ste zaštićeni sa svih strana.

Proaktivni sistem zaštite putnika

Opcioni proaktivni sistem zaštite putnika interveniše ukoliko vozilo prepozna kritičnu situaciju. 1) Sistem koristi informacije o drugim vozilima i sistemima asistencije i njihovim senzorima kako bi tu situaciju otkrio. Kada se opasnost identifikuje, brojne mere sigurnosti se pokreću, u zavisnosti od situacije: sigurnosni pojasevi se zatežu. Sedišta podižu u uspravni položaj, zatim se vrata, prozori i panorama prozor zatvaraju. 1) Ukoliko postoji rizik sudara sa zadnje stane aktivira se visoka frekvencija bljeska zadnjeg upozoravajućeg svetla.

1) u granicama mogućnosti sistema

 

U granicama mogućnosti sistema.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.