Navigacija može biti jednostavna.

Navigacija

"Discover Pro" radio navigacioni sistem sa standardnom Car-Net App-Connect funkcijom dolazi uz 23,4 cm (9.2 inch) TFT staklenim ekranom osetljivim na dodir sa prikazom u boji, senzorom za blizinu i inovativnom kontrolom pokretom. Kao rezultat, možete upravljati  brojnim opcijama menija jednim horizontalnim pokretom ruke. Sistem takođe ima 10 GB memorije sa instaliranim mapama Evrope, osam zvučnika, FM radio prijem i DVD koji reprodukuje muziku u MP3, AAC i WMA formatima. Dva ulaza za SD karticu, AUX-IN ulaz, dva USB ulaza i Bluetooth interfejs mobilnog telefona upotpunjuje infotainment iskustvo.

Opcioni "Discover Premium" sa 38 cm (14,9 inch) ekranom je vodeći Volkswagen navigacioni sistem.  On formira deo Innovision Cockpita i integrisan je u zakrivljenom staklenom panelu - orijentisanom ka vozaču - koji se širi od brzinometra do centralne konzole. Sistemom možete lako upravljati glasom, pokretom ruke ili dodirom, bez prekidača, baš kao na pametnom telefonu.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim