Navigacija može biti jednostavna.

Navigacija

"Discover Pro" radio navigacioni sistem sa standardnom Car-Net App-Connect funkcijom dolazi uz 23,4 cm (9.2 inch) TFT staklenim ekranom osetljivim na dodir sa prikazom u boji, senzorom za blizinu i inovativnom kontrolom pokretom. Kao rezultat, možete upravljati  brojnim opcijama menija jednim horizontalnim pokretom ruke. Sistem takođe ima 10 GB memorije sa instaliranim mapama Evrope, osam zvučnika, FM radio prijem i DVD koji reprodukuje muziku u MP3, AAC i WMA formatima. Dva ulaza za SD karticu, AUX-IN ulaz, dva USB ulaza i Bluetooth interfejs mobilnog telefona upotpunjuje infotainment iskustvo.

Opcioni "Discover Premium" sa 38 cm (14,9 inch) ekranom je vodeći Volkswagen navigacioni sistem.  On formira deo Innovision Cockpita i integrisan je u zakrivljenom staklenom panelu - orijentisanom ka vozaču - koji se širi od brzinometra do centralne konzole. Sistemom možete lako upravljati glasom, pokretom ruke ili dodirom, bez prekidača, baš kao na pametnom telefonu.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim