Na kraju krajeva, niko ne voli "razmetljivce".

IQ. Light

Senzacionalno: vaše oči će biti privučene dizajnom opcionih IQ. Light - LED Matrix svetala na modelu Touareg. Pored osnovne funkcije poput kratkih i dugih svetala, specifični pojedinačni LED segmenti se mogu uključiti i isključiti koristeći matrix tehnologiju kako bi formirali distribuciju bogate svetlosti, u zavisnosti od različitih situacija tokom vožnje.

Vozila koja se približavaju kao i vozila ispred su detekovana kamerom ukoliko vozite uz duga svetla. Određeni LED segmenti su kontrolisani kako bi omogućili trajnu vožnju sa dugim svetlima, na primer, segment koji osvetljava saobraćajne znake će biti smanjena kako bi se sprečilo da vas zaslepi odraz svetla.

Bez obzira da li vozite u gradu ili ne, obilaženje drugog vozila noću na glavnom putu  ili vožnja autoputem po lošem vremenu: širina, dužina i intenzitet segmenata IQ. Light - LED Matrix svetala su prilagođena svakoj situaciji u vožnji. Matrix tehnologija osvetljava drum mnogo jasnije i time vodi do veće sigurnosti i opuštenije vožnje - bez odsjaja i refleksije.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim