Rukovanje kontrolnim centrom bez prekidača.

Innovision kokpit

Po prvi put, digitalna instrument tabla, poznatija kao Digital Cockpit, se nalazi iza zakrivljenog stakla ("curved display") zajedno sa ekranom Infotainment sistema: Innovision Cockpit se orijentiše prema vozaču. Ovaj sistem nudi lakoću u rukovanju jer se može kontrolisati dodirom, glasom i pokretom, bez upotrebe mehaničkih prekidača, kontrola i dugmića. Ogromna površina ekrana se koristi za prikaz brojnih funkcija korišćenjem grafika i animacija. Možete čak i prilagoditi vaš prikaz fotografijama i omiljenim funkcijama.

Innovision Cockpit se sastoji od Digital Cockpit, "Discover Premium" infotainment sistema, "Business" interfejsa za mobilne telefone sa induktivnim punjenjem za vaš pametni telefon i 4 USB ulaza. Car-Net App-Connect je takođe integrisana, što možete koristiti za prebacivanje aplikacija sa telefona na veliki ekran. Sva tri ključna sistema su podržana: MirrorLink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™. Vaši putnici takođe mogu da pomognu prilikom Infotainment odabira putem tableta ili pametnih telefona tokom vožnje. Zahvaljujući "Volkswagen Media Control" sada je moguće odabrati muzički kanal sa zadnjeg sedišta ili možete daljinski kontrolisati navigacioni sistem sa suvozačkog sedišta. USB ulaz je dostupan u pregradi kod suvozača za punjenje telefona kao i za prenos podataka.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim