18 položaja za opuštanje.

ergoComfort sedište

Sedećete udobno i opušteno na opcionom ergoComfort sedištu, bilo da vozite kratke ili duge destinacije, na vetrovitim drumovima ili duž autoputa. Sve možete prilagoditi vašem telu sa 14 opcija za prilagođavanje: uključujući sedište i bočne panele, oslonac za noge i visinu i dužinu sedišta.Podrška koja se elektronski prilagođava vam pomaže otklanjajući pritisak u mišićima leđa. Sedišta sa klimom su idealna za komfor tokom hladnih i toplih dana.

Opciona funkcija masaže takođe nudi i osam različitih programa za otklanjanje tenzije, a takođe i aktivira i ojačava mišiće leđa. Udarci, ping pong ili talas masaža: šta vam najviše prija? Svaka vožnja će imati dejstvo spa tretmana uz dodatak zagrevanja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim