Otvara potpuno nove mogućnosti.

Easy Open/Close

Koliko puta vam se dogodilo da stojite ispred prtljažnika sa punim rukama što vam onemogućava da ih otvorite? Opciona ali praktična funkcija "Easy Open" vam dozvoljava da otvorite prtljažnik bez spuštanja stvari. Ako imate ključ u džepu, neophodno je da samo lagano pomerite stopalo ispod zadnjeg dela vozila kako be se otključala i otvorila vrata prtljažnika.

A podjednako je jednostavno i da poklopac zatvorite: samo pritisnite dugme sa unutrašnje strane prtljažnika. Poklopac će se zatvoriti kada se odaljite od zadnjeg dela vozila sa ključem ili nakon 20 sekundi neaktivnosti, osiguravajući da vaše putovanje počne i završi se udobno.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim