Otvara potpuno nove mogućnosti.

Easy Open/Close

Koliko puta vam se dogodilo da stojite ispred prtljažnika sa punim rukama što vam onemogućava da ih otvorite? Opciona ali praktična funkcija "Easy Open" vam dozvoljava da otvorite prtljažnik bez spuštanja stvari. Ako imate ključ u džepu, neophodno je da samo lagano pomerite stopalo ispod zadnjeg dela vozila kako be se otključala i otvorila vrata prtljažnika.

A podjednako je jednostavno i da poklopac zatvorite: samo pritisnite dugme sa unutrašnje strane prtljažnika. Poklopac će se zatvoriti kada se odaljite od zadnjeg dela vozila sa ključem ili nakon 20 sekundi neaktivnosti, osiguravajući da vaše putovanje počne i završi se udobno.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim