Vidite samo one informacije koje želite.

Digitalni kokpit

Jednostavno koristite multifunkcionalni pravljač i Infotainment sistem kako biste odabrali ono što želite da vidite na ekranu od 31 cm (12,3 inch) na opcionom Digital Cockpit-u: na primer možete izabrati detaljne informacije o vožnji, zatim prikazati navigacionu mapu preko celog ekrana ili prikaz 3D vaših sistema asistencije, ako vam je to u tom trenutku neophodno. Možete čak uveličati navigacionu mapu. Umesto prikaza koji se ranije koristio, sada možete preko celog ekrana prikazati informacije o naslovu pesme koja se trenutno reprodukuje ili informaciju o kontaktu sa kojim razgovarate telefonom. Ili će vam, možda, više značiti kombinacija prikaza, na primer, navigacione mape i prikaz medija. Kao što možete videti: jednostavno vidite više. I to trenutno.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim