Vidite samo one informacije koje želite.

Digitalni kokpit

Jednostavno koristite multifunkcionalni pravljač i Infotainment sistem kako biste odabrali ono što želite da vidite na ekranu od 31 cm (12,3 inch) na opcionom Digital Cockpit-u: na primer možete izabrati detaljne informacije o vožnji, zatim prikazati navigacionu mapu preko celog ekrana ili prikaz 3D vaših sistema asistencije, ako vam je to u tom trenutku neophodno. Možete čak uveličati navigacionu mapu. Umesto prikaza koji se ranije koristio, sada možete preko celog ekrana prikazati informacije o naslovu pesme koja se trenutno reprodukuje ili informaciju o kontaktu sa kojim razgovarate telefonom. Ili će vam, možda, više značiti kombinacija prikaza, na primer, navigacione mape i prikaz medija. Kao što možete videti: jednostavno vidite više. I to trenutno.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim