Jer svako temperaturu oseća drugačije.

"Air Care Climatronic“ klima uređaj

Sa serijskim 2-zonskim klima-uređajem Climatronic vozač i suvozač mogu nezavisno jedan od dugoga da podešavaju individualnu temperaturu. Opcioni klima-uređaj Climatronic sa 4-zonskom kontrolom uzima u obzir i temperaturu za putnike na zadnjim sedištima. Dodatni elementi za rukovanje u zadnjem delu vozila omogućuju putnicima podešavanje temperature, dovod i raspodelu vazduha. Indirektni režim ventilisanja u prednjem delu doprinosi provetravanju bez promaje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Start Video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.