Povezan Car-Net svet vam je dostupan.

Car-Net

Internet i digitalna konekcija su postali deo svakodnevnog života - zašto biste onda bili bez njega u vozilu? Car-Net online mobilne usluge su vam dakle dostupne kao standard u Touareg modelu.

Uz Car-Net bićete brže i bolje informisani. Neka vam sistem pročita vesti za koje ste zainteresovani. Dostignite destinaciju opušteno, prateći putokaz koji je adaptiran na osnovu trenutne situacije u saobraćaju. I na kraju uštedite vreme dok tražite parking mesto, dok vas sistem navodi na slobodno parking mesto na parkingu vaše destinacije.

Uz Car-Net, u svakom trenutku su vam dostupne informacije o trenutnoj kilometraži, količini goriva u rezervoaru i statusu vrata i prtljažnika, čak i dok niste u vozilu, tako da možete saznati informacije o vozilu i održavanju koristeći pametni telefon. Možete, na primer, proveriti da li su svetla ostala uključena ili prozori otvoreni.

Hitni pozivi su još jedan primer koristi inteligentne povezanosti. Pozivi za hitne slučajeve se vrše čim se aktivira zatezač pojasa ili airbag. Volkswagen Emergency Call Centre vas onda zove kao podrška i, ukoliko je potrebno, šalje hitnu službu što pre na mesto nesreće, jer su pozicija i podaci o vozilu takođe preneti. Možete ih i sami pozvati u bilo kom trenutku pritiskom na dugme kako biste prijavili nezgodu.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim