Povezan Car-Net svet vam je dostupan.

Car-Net

Internet i digitalna konekcija su postali deo svakodnevnog života - zašto biste onda bili bez njega u vozilu? Car-Net online mobilne usluge su vam dakle dostupne kao standard u Touareg modelu.

Uz Car-Net bićete brže i bolje informisani. Neka vam sistem pročita vesti za koje ste zainteresovani. Dostignite destinaciju opušteno, prateći putokaz koji je adaptiran na osnovu trenutne situacije u saobraćaju. I na kraju uštedite vreme dok tražite parking mesto, dok vas sistem navodi na slobodno parking mesto na parkingu vaše destinacije.

Uz Car-Net, u svakom trenutku su vam dostupne informacije o trenutnoj kilometraži, količini goriva u rezervoaru i statusu vrata i prtljažnika, čak i dok niste u vozilu, tako da možete saznati informacije o vozilu i održavanju koristeći pametni telefon. Možete, na primer, proveriti da li su svetla ostala uključena ili prozori otvoreni.

Hitni pozivi su još jedan primer koristi inteligentne povezanosti. Pozivi za hitne slučajeve se vrše čim se aktivira zatezač pojasa ili airbag. Volkswagen Emergency Call Centre vas onda zove kao podrška i, ukoliko je potrebno, šalje hitnu službu što pre na mesto nesreće, jer su pozicija i podaci o vozilu takođe preneti. Možete ih i sami pozvati u bilo kom trenutku pritiskom na dugme kako biste prijavili nezgodu.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim