Za Touareg model postoje i aplikacije.

App-Connect & Media Control

Postoji aplikacija za sve. A mnoge su za Touareg model. App-Connect sa Android Auto™, Apple CarPlay™ i MirrorLink® povezuju vaš pametni telefon na infotainment sistem u vašem vozilu. Kada se jednom povežete, odabrane aplikacije na vašem mobilnom telefonu se mogu koristiti na velikom ekranu osetljivom na dodir u vašem Touareg modelu. Sve više i više aplikacija koriste informacije o vozilu za interesantne funkcije: "My Guide" izdvaja zanimljive destinacije u vašoj blizini, u zavisnosti od vremenskih prilika i vremena. "My rules" vam omogućava, na primer, automatsko slanje poruke kući čim stignete na željenu destinaciju.

Volkswagen Media Control za Android i iOS mogu uključiti vaše putnike, jer i oni mogu upravljati infotainment sistemom sa mobilnog telefona ili tableta. Pa se sada muzički kanali lako mogu biti odabrani a i željene destinacije mogu biti prenete iz vašeg adresara na navigacioni sistem - i sa zadnjeg sedišta.   

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim