Za Touareg model postoje i aplikacije.

App-Connect & Media Control

Postoji aplikacija za sve. A mnoge su za Touareg model. App-Connect sa Android Auto™, Apple CarPlay™ i MirrorLink® povezuju vaš pametni telefon na infotainment sistem u vašem vozilu. Kada se jednom povežete, odabrane aplikacije na vašem mobilnom telefonu se mogu koristiti na velikom ekranu osetljivom na dodir u vašem Touareg modelu. Sve više i više aplikacija koriste informacije o vozilu za interesantne funkcije: "My Guide" izdvaja zanimljive destinacije u vašoj blizini, u zavisnosti od vremenskih prilika i vremena. "My rules" vam omogućava, na primer, automatsko slanje poruke kući čim stignete na željenu destinaciju.

Volkswagen Media Control za Android i iOS mogu uključiti vaše putnike, jer i oni mogu upravljati infotainment sistemom sa mobilnog telefona ili tableta. Pa se sada muzički kanali lako mogu biti odabrani a i željene destinacije mogu biti prenete iz vašeg adresara na navigacioni sistem - i sa zadnjeg sedišta.   

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim