Uvek na mreži.

Uvek "On"

Više vam nije neophodan pametni telefon da biste imali internet vezu u vozilu. Integrisana eSIM kartica u Grand Canyon modelu olakšava korišćenje online usluga i internet radia.

 

Na primer, možete slušati odabranu radio stanicu sa "Connected Radio", čak i kada ste napustili oblast prenosa, jer "Hybrid Radio" funkcija nezavisno i neprimetno prelazi sa radio prijema na prenos preko interneta.

 

Najnovije informacije o saobraćaju mogu biti dobijene putem interneta, zahvaljujući "Uvek on", preko čega dobijate predlog putokaza kako biste brže stigli do željene destinacije, u zavisnosti od gustine saobraćaja.

Dodatna prednost je u tome što je software uvek ažuran, jer se ažuriranje mapa i uređaja može održavati online. Ne morate više ostavljati vozilo u servisu ili ga lično ažurirat

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim