Uvek na mreži.

Uvek "On"

Više vam nije neophodan pametni telefon da biste imali internet vezu u vozilu. Integrisana eSIM kartica u Grand Canyon modelu olakšava korišćenje online usluga i internet radia.

 

Na primer, možete slušati odabranu radio stanicu sa "Connected Radio", čak i kada ste napustili oblast prenosa, jer "Hybrid Radio" funkcija nezavisno i neprimetno prelazi sa radio prijema na prenos preko interneta.

 

Najnovije informacije o saobraćaju mogu biti dobijene putem interneta, zahvaljujući "Uvek on", preko čega dobijate predlog putokaza kako biste brže stigli do željene destinacije, u zavisnosti od gustine saobraćaja.

Dodatna prednost je u tome što je software uvek ažuran, jer se ažuriranje mapa i uređaja može održavati online. Ne morate više ostavljati vozilo u servisu ili ga lično ažurirat

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Pokrenuti video

Kod Vašeg Volkswagen dilera Touareg

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim