Novi Tiguan. Umrežen sa svetom.

Uz novi Tiguan ući ćete u svet digitalnih usluga marke Volkswagen: uz opciono dostupnu potpunu umreženost od samog početka vam na raspolaganju stoje brojne We Connect usluge. Nakon jednokratne aktivacije i prijave svojim Volkswagen ID-jem sasvim je jednostavno, ali i besplatno, koristiti inovativne online usluge.

We Connect* učiniće vašu svakodnevicu ne samo ugodnijom već i komfornijom. On vam omogućava pristup važnim podacima o vozilu, a uz poziv za pomoć na putu ili planiranje termina servisa nudi dodatni komfor. Takođe, na daljinu možete da proverite da li su vrata vašeg modela Tiguan zaključana i da li su poziciona svetla isključena.

Više informacija o usluzi We Connect

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim