Vučna sila

Kada je potrebno povući nešto teže.

Brojni su razlozi koji govore u prilog novom modelu Tiguan. Jedan od njih je opciona manuelno zakretna kuka za vuču. Sa njom Tiguan bez problema može da povuče do 2,5 tone¹, u zavisnosti od kombinacije motora i menjača kao i opreme. Kuka za vuču može mehanički da se zakreće i električno da se otkači. Prilikom povezivanja sa prikolicom podršku pruža opciona kamera za vožnju unazad Rear View. Ona u ograničenom vidnom polju kamere na ekran infotainment sistema prikazuje zadnji deo modela Tiguan. Manevrisanje takođe pojednostavljuje opcioni sistem za manevrisanje sa prikolicom "Trailer Assist" uključivanjem dugmeta za podešavanje retrovizora.

  

¹ Sa povećanjem nadmorske visine neminovno se smanjuje i snaga motora. Od 1000 m nadmorske visine i svakih sledećih 1000 m treba oduzeti po 10 % od opterećenja prikolice (dozvoljeno opterećenje prikolice + dozvoljena ukupna masa vučnog vozila).

  

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim