Vučna sila

Kada je potrebno povući nešto teže.

Brojni su razlozi koji govore u prilog novom modelu Tiguan. Jedan od njih je opciona manuelno zakretna kuka za vuču. Sa njom Tiguan bez problema može da povuče do 2,5 tone¹, u zavisnosti od kombinacije motora i menjača kao i opreme. Kuka za vuču može mehanički da se zakreće i električno da se otkači. Prilikom povezivanja sa prikolicom podršku pruža opciona kamera za vožnju unazad Rear View. Ona u ograničenom vidnom polju kamere na ekran infotainment sistema prikazuje zadnji deo modela Tiguan. Manevrisanje takođe pojednostavljuje opcioni sistem za manevrisanje sa prikolicom "Trailer Assist" uključivanjem dugmeta za podešavanje retrovizora.

  

¹ Sa povećanjem nadmorske visine neminovno se smanjuje i snaga motora. Od 1000 m nadmorske visine i svakih sledećih 1000 m treba oduzeti po 10 % od opterećenja prikolice (dozvoljeno opterećenje prikolice + dozvoljena ukupna masa vučnog vozila).

  

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim