Pretvorite manevrisanje prikolicom u dečiju igru.

Podrška pri manevrisanju prikolicom "Trailer Assist"

Manverisanje prikolicom za neiskusne brzo može da se pretvori u proveru strpljenja, zato što prikolica ne reaguje uvek onako kako se očekuje; osim toga smer kojim prikolica ide je kao u ogledalu. Odlučujuće za preciznu vožnju unazad je ugao upravljanja: Podrška pri manevrisanju sa prikolicom "Trailer Assist" u granicama sistema preuzima upravljanje umesto Vas. Najpre ubacite u stepen prenosa unazad, pritisnete taster za pomoć pri parkiranju i pomoću prekidača za podešavanje retrovizora zadate smer kojim prikolica treba da se kreće. Vaš Volkswagen će potpuno automatski manevrisati, dok ste Vi i dalje odgovorni za promenu stepena prenosa, ubrzanje i kočenje. Dakle, u svakom trenutku imate kontrolu nad vozilom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim