Pretvorite manevrisanje prikolicom u dečiju igru.

Podrška pri manevrisanju prikolicom "Trailer Assist"

Manverisanje prikolicom za neiskusne brzo može da se pretvori u proveru strpljenja, zato što prikolica ne reaguje uvek onako kako se očekuje; osim toga smer kojim prikolica ide je kao u ogledalu. Odlučujuće za preciznu vožnju unazad je ugao upravljanja: Podrška pri manevrisanju sa prikolicom "Trailer Assist" u granicama sistema preuzima upravljanje umesto Vas. Najpre ubacite u stepen prenosa unazad, pritisnete taster za pomoć pri parkiranju i pomoću prekidača za podešavanje retrovizora zadate smer kojim prikolica treba da se kreće. Vaš Volkswagen će potpuno automatski manevrisati, dok ste Vi i dalje odgovorni za promenu stepena prenosa, ubrzanje i kočenje. Dakle, u svakom trenutku imate kontrolu nad vozilom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan