Odzvonilo je izjavama „Dosadno mi je“ i „Jesmo li blizu?“

U novom modelu Tiguan imate pristup odabranim uslugama streaminga kao što su Apple Music te bezbrojne radio stanice i podkasti u web-radiju*. Integrisani Wi-Fi hotspot pri tome vam omogućava surfovanje na do osam krajnjih uređaja*. Tako će se čak i dugačke vožnje činiti kraćima, a i znatno će se smanjiti nivo dosade kod putnika na zadnjim sedištima. Jednostavno se jedanput prijavite pristupnim podacima kojima već raspolažete i uživajte u direktnom pristupu putem navigacionog sistema u novom modelu Tiguan - u potpunosti bez spoljnih uređaja.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim