Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Radio i navigacija

Spremni za omiljeni koncert? Dva radija i dva navigaciona sistema stoje na raspolaganju, kao deo serijske opreme i kao opcija. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti ekrana kao i mogućnostima za priključak. Radio-uređajem "Composition Colour" rukuje se preko ekrana na dodir u boji veličine 12,7 cm. Uređaj čita SD memorijske kartice, ima prijem stanica u frekventnom opsegu FM/AM, raspolaže AUX-IN medijskom utičnicom za povezivanje eksternih audio izvora kao i CD-plejerom. Osam zvučnika obezbeđuju dobro ozvučenje na svim pozicijama sedenja.

Uz opcioni radio "Composition Media" (serijski za liniju opreme Highline) ide osam zvučnika. On ima sve priključke koje imaju i prethodno pomenuti modeli i dodatno ima MP3-CD-plejer kao i Bluetooth priključak za mobilne telefone. Osim toga je rukovanje veoma komforno, s obzirom na to da dodirni ekran u boji ima dijagonalu veličine 20,3 cm.
Opcioni navigacioni sistem "Discover Media" takođe ima ekran na dodir u boji veličine dijagonale 20,3 cm. Ostala oprema: 8 zvučnika, FM/AM radio-prijemnik, CD-plejer koji može da reprodukuje muziku u MP3, AAC i WMA formatu, dva proreza za SD memorijske kartice, AUX-IN i USB priključke, pripremu za mobilni telefon preko Bluetooth-a.

A ukoliko želite još više: Navigacioni sistem "Discover Pro" je infotainment sistem za one sa posebnim zahtevima. On nudi ekran veličine dijagonale 20,3 cm, pregledni 3D prikaz mapa i internu fleš memoriju. Govorno upravljanje reaguje na izgovaranje naziva mesta i ulica i proračunava maršrutu prema uputstvu. Pored toga, sistem podiže nivo komfora prilikom telefoniranja: zahvaljujući Bluetooth tehnologiji telefoniranje bez upotrebe ruku je još udobnije.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim