"Park Assist".

Prepustite parkiranje jednostavno Vašem automobilu.

Može li Vaš Volkswagen da stane na mesto za parkiranje ili ne? Opciona pomoć pri parkiranju sa upravljanjem "Park Assist" pomoću svojih senzora u prolasku premerava obe strane ulice i nalazi odgovarajuće mesto za parkiranje. Pri tom, rastojanje od ivičnjaka sme da iznosi 0,5 do 1,5 metara a brzina ne sme da bude veća od 40 km/h. Ako uključite migavac, sistem prepoznaje na koju stranu ulice želite da parkirate i započinje postupak. "Park Assist" autmatski upravlja u uzdužna i poprečna mesta za parkiranje i u okviru granica sistema manevriše vozilom i u najužim prostorima za parkiranje. Vi preuzimante dodavanje gasa i kočenje. Praktična podrška isparkirava Vaš Volkswagen iz uzdužnog mesta za parkiranje, pri čemu Vi ipak zadržavate kontrolu nad vozilom

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim