Veća snaga, manje goriva

Benzin ili dizel? Nema pogrešnog izbora - za visok nivo efikasnosti, štedljivosti i prikladnosti za svakodnevicu. To obezbeđuje inteligentna kombinacija sistema direktnog ubrzavanja i tehnologije punjenja koja se kod benzinskih motora naziva TSI, a kod dizelskih TDI. A zahvaljujući upotrebi BlueMotion Technology dodatno ćete štedeti gorivo, a da se pri tome ne morate odreći dinamike: uz rekuperaciju energije kočenja i start-stop sistem. Kod dizel agregata sa turbopunjačem vašeg novog modela Tiguan upotrebljavaće se sistem dvostrukog doziranja "Twindosing": emisije se mogu dodatno smanjiti povezivanjem dva SCR katalizatora.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim