Veća snaga, manje goriva

Benzin ili dizel? Nema pogrešnog izbora - za visok nivo efikasnosti, štedljivosti i prikladnosti za svakodnevicu. To obezbeđuje inteligentna kombinacija sistema direktnog ubrzavanja i tehnologije punjenja koja se kod benzinskih motora naziva TSI, a kod dizelskih TDI. A zahvaljujući upotrebi BlueMotion Technology dodatno ćete štedeti gorivo, a da se pri tome ne morate odreći dinamike: uz rekuperaciju energije kočenja i start-stop sistem. Kod dizel agregata sa turbopunjačem vašeg novog modela Tiguan upotrebljavaće se sistem dvostrukog doziranja "Twindosing": emisije se mogu dodatno smanjiti povezivanjem dva SCR katalizatora.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim