Dobra klima tokom vožnje za sve

Vaši putnici želeli bi da smanje temperaturu, ali vama odgovara nešto viša? Uz 3-zonsku regulaciju klima-uređaja temperature na vozačevoj strani, suvozačevoj strani i zadnjim sedištima moguće je nameštati nezavisno jedne od drugih. Zahvaljujući intuitivnom rukovanju na dodir regulisaćete, od modela Tiguan Life, serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" sasvim komforno unutar svog vidnog polja. A klima-uređaj može još puno toga: broj obrtaja ventilatora može da se smanji zavisno od brzine vožnje i dodatnh kriterijuma kako bi se smanjila jačina zvuka klimatizacije. Filter sa aktivnim ugljem neće dopustiti ulazak neželjenih saputnika poput polena, spora gljivica, fine prašine i ostalih alergena u vozilo. A pri aktivaciji sistema za pranje stakla ili ubacivanju stepena za vožnju unazad automatski se prebacuje na zatvoreno kruženje vazduha. Time se obezbeđuje dobra klima u vozilu tokom svake vožnje.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim