Pakovanje prtljaga lakše je nego ikada

Dobro poznata situacija: vi stojite natovareni vrećicama pred prtljažnikom i nemate slobodnu ruku kojom biste ga otvorili. Uz opcioni "Easy Open" to je moguće učiniti nogom jer sistem prepoznaje ključ automobila u vašem džepu. Dovoljan je mali pokret nogom ispod zadnjeg dela vozila - i poklopac gepeka će se otvoriti. Takođe impresivno: sam prtljažnik koji zahvaljujući inteligentnom konceptu sa podeljeno preklopivim naslonima zadnjeg sedišta ima kapacitet do 1655 litara*.

* Može da se razlikuje u zavisnosti od kombinacije opreme, motora i menjača. 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim