Vaš ekran za vozača prikazuje samo ono što želite da vidite

Želite li da kao vozač imate nadzor samo nad pokazivačima brzine i broja obrtaja? Ili biste želeli da vidite dodatne podatke o vožnji i sisteme asistencije? Ili mapu navigacionog sistema? Ili naslov pesme koju trenutno slušate? Ili više stavki u isto vreme? Ta vam je mogućnost doslovno nadohvat ruke: uz multifunkcionalni upravljač sami ćete konfigurisati svoj ekran visoke rezolucije. I to upravo onako kako vi želite. Digital Cockpit Pro deo je serijske opreme modela Tiguan R-Line i Tiguan Elegance, a kod modela Tiguan Life dostupan vam je opciono.

  • TFT ekran u boji veličine 26 cm (10,25")
  • mogućnost brojnih konfiguracija; tri mogu da se sačuvaju kao favoriti

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim