Ne vozite bez interneta.

Car-Net "Guide & Inform".

Internet u automobilu kod marke Volkswagen nosi naziv Car-Net. Iza toga se kriju servisi, praktične usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide& Inform"¹ na raspolaganju stoji u kombinaciji sa infotainment sistemom "DiscoverMedia" ili "Discover Pro". Priključkom na internet moguće je korišćenje podataka čija aktuelnost gotovo da nema premca. Na primer stvaranje ili odgušenje zastoja moguće je saznati onlajn u realnom vremenu. Naročito komforno: Vaša maršruta će na odgovarajući način biti automatski prilagođena.

Pomoću usluge Car-Net možete da pretražujete mogućnosti za povratak kući i da onlajn pretragom posebnih destinacija otkrijete brojne zanimljive restorane. Takođe možete brzo da nađete i druge interesantne posebne destinacije. Da li je u pitanju hotel, benzinska stanica ili novootvoreni bioskop, podaci koji se na internetu stalno aktuelizuju obezbeđuju po koje uzbudljivo i korisno otkriće.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim