Vaše aplikacije na većem ekranu

Komforno korišćenje aplikacija i sadržaja - vam omogućava opcioni App-Connect.* Muzika, vesti, mape ili audio knjige prenose se na ekran infotainment sistema i sa njimamožete da rukujete direktno iz svog vidnog polja. Moguća su tri interfejsa za povezivanje pametnog telefona: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Posebno praktično: korišćenje usluga Apple CarPlay™ i Android Auto™ kompanije Google putem mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacione sisteme "Discover Media" i "Discover Pro" kao i radio uređaj "Ready 2 Discover".

* App-Connect obuhvata tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se sprečilo odvraćanje pažnje, tokom vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije. U vezi sa time uvažite i to da se određene aplikacije ne nude za svaku od tih triju tehnologija tekao i  da se raspoloživost tih tehnologija može razlikovati zavisno od pojedine zemlje. Informacije o kompatibilnosti smartphonea pronaći ćete na stranici www.volkswagen.de/mobiltelefon, za Apple CarPlay™ na stranici https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/ a za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim