Pratite samo one informacije koje želite da vidite.

Active Info Display.

Sa aktivnim informacionim ekranom, Active Info Display (deo serijske opreme za Varijantu Highline), u Vašem modelu Tiguan uživaćete u brojnim prednostima kombinovanog instrumenta sa velikim TFT ekranom u boji visoke rezolucije i veličine dijagonale od 31 cm (12,3 inča).

Zahvaljujući različitim informativnim profilima, u svakom trenutku možete ciljano da odredite prioritetne podatke koji će se, uz klasične sadržaje kao što su obrtomer, brzinomer i brojač pređenih kilometara, dodatno prikazivati na kominovanom instrumentu. Informativne profile birate brzo i jednostavno preko multifunkcionalnog volana Vašeg modela Tiguan.

U zavisnosti od potreba možete na primer da izaberete detaljan prikaz podataka o vožnji ili optički prikaz sistema podrške.

Osmišljen koncept prikaza obezbeđuje pregledan i fleksibilan prikaz uz optimalnu iskorišćenost postojeće površine: na taj način je moguće prostor oko velikih krugova obogatiti dodatnim podacima.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim