4MOTION Active Control.

Svejedno da li se radi o putevima rezervisanim za saobraćaj motornih vozila ili o zavejanim putevima, sa opcionim sistemom 4MOTION Active Control na raspolaganju Vam stoje različiti, prilagođeni profili vožnje. Sistemom se udobno rukuje preko prekidača sa funkcijom okretanja i pritiskanja. Pri tom imate mogućnost izbora između profila vožnje Snow, Offroad i Offroad Individual. U dodatnom Onroad profilu moguć je izbor npr. ekonomičnog Eco ili dinamičnog Sport režima. Sistem je u sprezi sa podrškom za vožnju nizbrdo, elektronskom kontrolom stabilnosti i elektronskom blokadom diferencijala. U zavisnosti od izabranog profila menjaju se i karakteristike pogona kao što su doziranje goriva preko pedale gasa, promena stepena prenosa, kočenje motorom, podrška pri polasku i stepen blokade. Rezultat toga je doživljaj vožnje koji je još bezbrižniji - čak i po snegu i putevima sa neutvrđenom podlogom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim