Zabava tokom vožnje je stvar izbora

Odlučili ste se za pogon 4MOTION? Onda ćete u paketu automatski dobiti elektronski program profila vožnje 4MOTION Active Control. Birajte između četiri profila. I neka vas zadivi način na koji se sistem pogona modela Tiguan optimalno prilagođava podlozi, a vama tako obezbeđuje veći nivo komfora i zabave tokom vožnje.

  • Snow: za klizave i zasnežene podloge
  • Onroad: za vožnje na putevima
  • Offroad: za pustolovine izvan asfaltiranih puteva
  • Offroad Individual: za individualno podešavanje

4MOTION Active Control dodatno sadrži elektronsku blokadu diferencijala XDS.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim