4MOTION Active Control.

Svejedno da li se radi o putevima rezervisanim za saobraćaj motornih vozila ili o zavejanim putevima, sa opcionim sistemom 4MOTION Active Control na raspolaganju Vam stoje različiti, prilagođeni profili vožnje. Sistemom se udobno rukuje preko prekidača sa funkcijom okretanja i pritiskanja. Pri tom imate mogućnost izbora između profila vožnje Snow, Offroad i Offroad Individual. U dodatnom Onroad profilu moguć je izbor npr. ekonomičnog Eco ili dinamičnog Sport režima. Sistem je u sprezi sa podrškom za vožnju nizbrdo, elektronskom kontrolom stabilnosti i elektronskom blokadom diferencijala. U zavisnosti od izabranog profila menjaju se i karakteristike pogona kao što su doziranje goriva preko pedale gasa, promena stepena prenosa, kočenje motorom, podrška pri polasku i stepen blokade. Rezultat toga je doživljaj vožnje koji je još bezbrižniji - čak i po snegu i putevima sa neutvrđenom podlogom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim