Ne gubite tlo pod nogama. Uz pogon na sve točkove 4MOTION.

Sunce se danas skriva iza oblaka? Nema veze. Bez obzira na to da li reč o kiši, ledu ili neravnoj podlozi, opcioni pogon na sve točkove 4MOTION pobrinuće se da se snaga motora, zavisno od potrebe, raspodijeli na sva četiri točka vozila. Time se sprečava proklizavanje, a vaš Tiguan imaće bolju trakciju na gotovo svakoj podlozi. Ili, drugim rečima: komfor ima prednost.

Među to se ubraja elektronski odabir profila vožnje 4MOTION Active Control - time ćete izvući još više iz stalnog pogona na sve točkove.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim