Ostanite u etru

Streaming & Internet

Uz "Streaming & Internet"¹ ² u svom modelu Taigo uživaćete u svojoj omiljenoj muzici. Jednostavno se jednokratno prijavite sa svojim postojećim pristupnim podacima i uživajte u direktnom pristupu putem infotainment sistema u vozilu - bez ikakvih dodatnih uređaja. Sa uslugom web-radio hotspota¹ u vozilo stižu sve prednosti internet radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radio stanica uživo postaju izuzetno jednostavni. Integrisani Wi-Fi hotspot¹ obezbediće za vas i vaše saputnike internet vezu i omogućiti vam pretraživanje na čak osam uređaja.

1) Za korištenje usluga "Streaming & Internet", pojedinih In-Car-Appova i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Količinu podataka ovih paketa mogu koristiti svi korisnici i putnici u vozilu. Informacije o uvjetima, cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici https://vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija i streaminga medija preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. smartphonea) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed razmjene podataka preko interneta mogu, posebno tijekom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi.

2) Dostupno samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" i navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro". 

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Potpuno novi Taigo

Potpuno novi Taigo

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim