T-Roc radi to za vas.

Opuštajuća vožnja.

Monotoni putevi, uske trake i tesni putevi u zemlji, vozači sada mogu uživati u koncentraciji. Na sreću, T-Roc je standardno opremljen "Lane Assist". To može doprineti izbegavanju nesreća uzrokovanih nedostatkom koncentracije.

Takođe možete koristiti opcionu automatsku kontrolu udaljenosti ACC kako biste izbegli stresne situacije. Ona nadgleda saobraćaj ispred vas i održava razdaljinu- čak i do brzina od 210km/h.

Accident Assistance je dostupna za vozila sa DSG menjačem sa dvostrukom spojnicom. Na taj način T-Roc prati vozilo brzinom od 0 do 60km/h nezavisno kontrolišući gas i kočnicu. Takođe drži vozilo u svojoj traci.

Sa "Emergency Assist" možete imati sistem on board koji preuzima kontrolu vozila u slučaju hitne medicinske pomoći.  Aktivira se kada vozač ne upravlja, ne koči i ne ubrzava. Ako je sistem detektovao takvu situaciju, "Emergency Assist" se aktivira- nakon upozorenja, između ostalog, sa kočenjima i prelascima iz jedne u drugu traku- dovodi T-Roc-a u stanje mirovanja.

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim