Ostavite sportski utisak.

T-Roc Sport.

Ko može da odoli? Aluminijumski naplaci od 17 inča i vidljivo naglašena crvena klješta kočnica za nezaboravan izgled. Sa zadnje strane tamno crvena zadnja LED svetla naglašavaju samouvereni izgled. Zadnji prozor i zadnji bočni prozori su takođe zatamljeni i savršeno se uklapaju u sportski izgled T-Roc Sport-a. Zatamljenja apsorbuju solarna zračenja i tako stvaraju posebno osvetljenje u unutrašnjosti. Na taj način možete da vozite hladne glave iako vam srce ubrzano kuca usled toliko zabave.

Uz enterijer takođe ide i crni krovni prozor a ambijentalna svetla vam dopuštaju da uronite u prijatnu atmosferu. Dok je svetlost u prostoru za noge bele boje, osvetljene dekor trake su crvene. Pedale su od nerđajućeg čelika a standardni multifunkcionalni upravljač presvučen kožom je lakši za upravljanje. Udobna sportska sedišta vozača i putnika obezbeđuju primetnu bočnu podršku a integrisana, ručno podesiva lumbalna podrška pomaže vam da udobno sedite na dužim putovanjima. Standardno su presvučena tkaninom "Gem" dizajna, a na zahtev dostupna su i kožna "Vienna" sedišta.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim