Dobrodošli ste da pogledate.

Svetlo.

Šta neko pokaže, drugi vide. Ovo je pogotovo istinito za specijalno dizajnirano osvetljenje modela T-Roc. Standardno je opremljen dnevnim svetlima što je vidljivo na prednjem odbojniku. Kako su pokazivači pravca integrisani u dnevna svetla, ovo može biti posebno praktično kada skrećete ili menjate putanju.  Ovo čini dnevna svetla jednim od glavnih elemenata dizajna modela T-Roc. U kombinaciji sa standardnim halogenim svetlima u compact dizajn varijanti. Ako se opredelite za opciona LED svetla (T-Roc Sport serija), privlači pažnju dopadljivim prstenastim oblikom.

Zadnji deo modela T-Roc takođe ima upečatljiv izgled zahvaljujući zadnjim svetlima u LED tehnologiji. U varijanti T-Roc Sport, zadnja svetla su izrazito tamno crvene boje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim