Iskusite sportsku vezu između vozila i puta.

Šasija.

Sportska suspenzija vam pruža više uživanja sa odličnim upravljanjem. Ona nudi fina podešavanja opruga, amortizera i stabilizatora. Ovo vam omogućava da u potpunosti iskoristite performanse i zadržite kontrolu.

Progresivno upravljanje omogućava bolju kontrolu prilikom sportske vožnje i pruža dodatni komfor u svakodnevnoj upotrebi. Sistem progresivnog upravljanja umanjuje napor prilikom upravljanja na prostoru za parkiranje, dok istovremeno uvećava dinamiku vožnje povećanjem direktnog upravljanja na krivudavim putevima.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim