Ostanite na kursu uz dobru zabavu.

Radio i navigacija.

Da li ste spremni za koncert? Dva radija i navigacioni sistem, koji su prvoklasni, su na dnevnom redu.

Standardni radio "Composition Colour" ima ekran osetljiv na dodir veličine 6,5cm (6,5 inča), pomoću kojeg možete puštati MP3 i WMA format. Čita SD kartice i FM radio prijemnik. Ukoliko želite, možete povećati broj zvučnika sa dva na šest.

Opcioni "Composition Media" radio ima šest zvučnika (u T-Roc Spot seriji). Uključuje sve karakteristike i konekciju povezanog modela, kao i CD jedinicu, USB interfejs i Bluetooth vezu za mobilne telefone. Takođe, veoma je ugodno koristiti ekran osetljiv na dodir u boji, veličine 20,3 cm (8 inča).

Opcioni "Discover Media" navigacioni sistem takođe je opremljen ekranom u boji osetljivim na dodir veličine 20,3cm (8 inča). Tkođe sadrži šest zvučnika, FM radio, CD plejer koji može da pušta muziku u MP3, WMA formatu, dva ulaza za SD katicu, USB interfejs i telefonski interfejs preko Bluetooth.

Svi ovi uređaji su opremljeni antenama što doprinosi dobrom prijemu čak i u teškim uslovima. Putem "Composition Media" moguće je koristiti i prednosti digitalnog radijskog prijema DAB+.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim