Ostanite na kursu uz dobru zabavu.

Radio i navigacija.

Da li ste spremni za koncert? Dva radija i navigacioni sistem, koji su prvoklasni, su na dnevnom redu.

Standardni radio "Composition Colour" ima ekran osetljiv na dodir veličine 6,5cm (6,5 inča), pomoću kojeg možete puštati MP3 i WMA format. Čita SD kartice i FM radio prijemnik. Ukoliko želite, možete povećati broj zvučnika sa dva na šest.

Opcioni "Composition Media" radio ima šest zvučnika (u T-Roc Spot seriji). Uključuje sve karakteristike i konekciju povezanog modela, kao i CD jedinicu, USB interfejs i Bluetooth vezu za mobilne telefone. Takođe, veoma je ugodno koristiti ekran osetljiv na dodir u boji, veličine 20,3 cm (8 inča).

Opcioni "Discover Media" navigacioni sistem takođe je opremljen ekranom u boji osetljivim na dodir veličine 20,3cm (8 inča). Tkođe sadrži šest zvučnika, FM radio, CD plejer koji može da pušta muziku u MP3, WMA formatu, dva ulaza za SD katicu, USB interfejs i telefonski interfejs preko Bluetooth.

Svi ovi uređaji su opremljeni antenama što doprinosi dobrom prijemu čak i u teškim uslovima. Putem "Composition Media" moguće je koristiti i prednosti digitalnog radijskog prijema DAB+.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim