Ostanite na kursu uz dobru zabavu.

Radio i Navigacija.

Da li ste spremni za koncert? Dva radija i navigacioni sistem, koji su prvoklasni, su na dnevnom redu.

Standardni radio "Composition Colour" ima ekran osetljiv na dodir veličine 6,5cm (6,5 inča), pomoću kojeg možete puštati MP3 i WMA format. Čita SD kartice i FM radio prijemnik. Ukoliko želite, možete povećati broj zvučnika sa dva na šest.

Opcioni "Composition Media" radio ima šest zvučnika (u T-Roc Spot seriji). Uključuje sve karakteristike i konekciju povezanog modela, kao i CD jedinicu, USB interfejs i Bluetooth vezu za mobilne telefone. Takođe, veoma je ugodno koristiti ekran osetljiv na dodir u boji, veličine 20,3 cm (8 inča).

Opcioni "Discover Media" navigacioni sistem takođe je opremljen ekranom u boji osetljivim na dodir veličine 20,3cm (8 inča). Tkođe sadrži šest zvučnika, FM radio, CD plejer koji može da pušta muziku u MP3, WMA formatu, dva ulaza za SD katicu, USB interfejs i telefonski interfejs preko Bluetooth.

Svi ovi uređaji su opremljeni antenama što doprinosi dobrom prijemu čak i u teškim uslovima. Putem "Composition Media" moguće je koristiti i prednosti digitalnog radijskog prijema DAB+.

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi