Ne putujte više bez interneta.

Umrežavanje.

Internet u vozilu zove se Volkswagen Car-Net. Tu možete naći praktične i korisne aplikacije. Car-Net "Guide and Inform" uslužni paket dostupan je, na zahtev, uz "Discover Media" infotainment sistem. Povezujući se na internet, možete koristiti podatke čija aktuelnost se teško prevazilazi. Ako se, na primer, formira zastoj u saobraćaju, ili se negde smanjuje intenzitet, to možete videti online gotovo u realnom vremenu. Posebno praktično: vaša ruta se automatski prilagođava. Dozvolite Car-Net-u da nađe hranu i piće i otkrijte brojne atraktivne restorane pomoću online pretraživača. Takođe možete pronaći i druge interesantne destinacije. Bilo da je to Hotel, benzinska stanica ili novootvoreni bioskop: informacije sa interneta pružaju zanimljiva i korisna okrića.

Opcioni Car-Net App Connect omogućava vam da lako povežete svoj pametni telefon sa opcionim "Composition Media" radio sistemom ili "Discover Media" navigacionim sistemom, koji je dostupan na zahtev. Na taj način, odabrane aplikacije se mogu koristiti putem mobilnog telefona koristeći ekran osetljiv na dodir. Ali prednost nije samo u lakšem rukovanju: Brojne aplikacije mogu obraditi informacije o vozilu da bi vam obezbedile dodatne korisne ili zanimljive karakteristike. Volkswagen takođe nudi tri interfejsa za povezivanje pametnih telefona sa brojnim mogućnostima: MirrorLink®, Android Auto™ von Google und Apple CarPlay™. Na volkswagen.de/mobiltelefon, možete saznati koja od ovih tehnologija je kompatibilna sa vašim pametnim telefonom. Imajte u vidu da neke aplikacije nisu u ponudi za ove tri tehnologije i da dostupnost ovih tehnologija može varirati od zemlje do zemlje.

Kada je sledeća inspekcija? Koliko je rezervoar pun? Posebno kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da na takva pitanja lako može biti odgovoreno online. Zahvaljujući opcionim uslugama "Security and Service", mnoge važne informacije su dostupne na Car-Net portalu ili Car-Net aplikaciji. Međutim, istovremeno, tehnologija može biti u najmanju ruku korisna tokom vožnje: ako sistem registruje nesreću u okviru svojih mogućnosti, kontakt sa Volkswagen pozivnim centrom je automatski zatražen. Vi, naravno, možete manualno zatražiti pomoć pritiskom na dugme.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim