Zato što cenite kada se energija efikasno koristi.

Performanse.

Želite da se zabavljate ali ne po svaku cenu? TSI motor za novi T-Roc vas ubeđuje kroz performanse i efikasnost. Čak i pri malim brzinama, koristite maksimalni obrtni momenat. Ekonomični TDI motori su dizel motori sa turbinom i direktnim ubrizgavanjem. Veoma su tihi u radu i podržavaju sportski stil vožnje zahvaljujući visokom obrtnom momentu.

Za T-Roc na raspolaganju su još i TSI i TDI motor sa 4MOTION pogonom na svim točkovima kao i TSI motorom sa ativnom kontrolom cilindra. On optimizuje efikasnost motora tako što isključuje dva cilindra kada se ne zahteva velika snaga. Vozićete normalno i možete koristiti multifunkcionalni ekran da biste proverili u kom režimu motor trenutno radi.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim