Osvojite kolovoz. I lako parkirajte.

Park Assist i pomoć pri parkiranju.

U novom modelu T-Roc parkiranje je dečija igra. Opciona pomoć pri parkiranju olakšava parkiranje kod uzanih parking prostora. To omogućavaju senzori na prednjoj i zadnjoj strani. U okviru granica sistema, bićete upozoreni o preprekama zvučnima signalima i grafičkim prikazom na ekranu infotainment sistema.

Još jedna funkcija pomoći parkiranju je uključena funkcija kočenja. Prilikom vožnje unazad od 10km/h, sistem može izbeći sudar ili smanjiti njegove posledice pomoću naglog kočenja. Funkciju kočenja promenom stepena prenosa možete aktivirati  kada vozite u napred. Prilikom prepreke ispred vozila, automatski se aktivira kočnica ako ne reagujete na zvučne signale pomoći pri parkiranju.

"Park Assist", koji je dostupan an zahtev, može vam pomoći da pronađete parking mesto. On unapred pregleda parking mesta sa obe strane kolovoza i pronalazi pravo parking mesto za vas. "Park Assist" automatski upravlja u uzdužnim i poprečnim parking prostorima i, u granicama mogućnosti, kontroliše vozilo u i izvan uskih parking mesta. Preuzima gas i kočnice.

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim