Udobno se smestite.

Komfor.

U modelu T-Roc možete osetiti visoki kvalitet materijala i pažljivo odabranu opremu. T-Roc Design već ima udobna prednja sedišta kao standardna.  U T-Roc Sport-u, vozač i suvozač sede na udobim Sport sedištima, koja su posebno dizajnirana sa bočnom podrškom. U naslonu se nalaze lumbalni podupirači kako biste odmarali svoja leđa.

Presvlake za sedišta vam omogućavaju da izrazite svoj ukus. Opciona koža "Vienna", koja odiše salonskim šarmom, veoma je elegantna.

Još jedna svetla tačka- u svakom smislu- je opcioni panoramski krov. On propušta više svetlosti u unutrašnjost vozila. Krov se sastoji iz dva velika dela, prednji deo koji ima električnu mogućnost podizanja i klizanja. Ukoliko je sunce prejako, stakleni prozor jednim pritiskom na dugme može biti u potpunosti prekriven roletnom.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim