Držite sve pod kontrolom u kabini.

Kokpit.

Kada prvi put sednete u kabinu, uskoro ćete se naći u svom ležištu, pošto su instrument tabla i kontrole dizajnirani prema vozaču. Ukoliko želite, umesto dobro poznate analogne instrument table dostupan je digitalni aktivni info displej. Na primer, on pokazuje detaljne informacije o vožnji ili grafički prikaz vašeg sistema pomoći vozaču u nekoliko različitih profila. U kombinaciji sa navigacionim sistemom, može se prikazati i mapa na ekranu- komfor koji ćete ceniti. 

Kabine T-Roc Sport i T-Roc Design-a karakteriše upravljač presvučen kožom. Ovo omogućava da koristite brojne funkcije, kao što je infotainment sistem, bez pomeranja ruku sa upravljača. Prednost u kojoj možete uživati i u osnovnom dizajnu T-Roc-a. Ako ste izabrali T-Roc-a sa 4MOTION pogonom, takođe možete koristiti 4MOTION Active Control. Ovo vam omogućava da izaberete željeni profil vožnje od "sneg" do "sport" režima.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim