U dobrim ste rukama.

Hitan poziv-Servis.

U hitnim slučajevima ostanite smireni. Opcioni poziv u hitnim slučajevima u Volkswagen-u može se aktivirati jednostavnim pritiskom na dugme.  Sistem započinje povezanost glasa sa Volkswagen pozivnim centrom za hitne slučajeve, kako biste dobili ličnu podršku. Pomoću crvenog SOS dugmeta, takođe možete pozvati i druge učesnike u saobraćaju.

Poziv u hitnim slučajevima se automatski aktivira kada sistem registruje nesreću. Konkretnije, kada se aktivira vazdušni jastuk. Tada se uspostavlja kontakt sa Volkswagen pozivnim centrom za hitne slučajeve i supervizor se javlja. Istovremeno, određene informacije, poput tačne lokacije, šalju se u centralu kako bi se brzo omogućila medicinska pomoć. Volkswagwen centar za hitne slučajeve dostupan je na 10 evropskih jezika i u 22 evropske zemlje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim