U dobrim ste rukama.

Hitan poziv-Servis.

U hitnim slučajevima ostanite smireni. Opcioni poziv u hitnim slučajevima u Volkswagen-u može se aktivirati jednostavnim pritiskom na dugme.  Sistem započinje povezanost glasa sa Volkswagen pozivnim centrom za hitne slučajeve, kako biste dobili ličnu podršku. Pomoću crvenog SOS dugmeta, takođe možete pozvati i druge učesnike u saobraćaju.

Poziv u hitnim slučajevima se automatski aktivira kada sistem registruje nesreću. Konkretnije, kada se aktivira vazdušni jastuk. Tada se uspostavlja kontakt sa Volkswagen pozivnim centrom za hitne slučajeve i supervizor se javlja. Istovremeno, određene informacije, poput tačne lokacije, šalju se u centralu kako bi se brzo omogućila medicinska pomoć. Volkswagwen centar za hitne slučajeve dostupan je na 10 evropskih jezika i u 22 evropske zemlje.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim