Ostanite opušteni u gustom saobraćaju.

Front-Assist sa City-Emergency kočenjem

Ponekad se desi nešto nepredviđeno, tako da je neophodno kočenje u slučaju nužde. U takvim slučajevima, pomoćni sistem za praćenje okoline "Front Assist", uključujući gradsko hitno kočenje i otkrivanje pešaka, može biti od pomoći. Ako se u okviru granica sistema otkrije kritična situacija tokom vožnje, "Front Assist" upozorava zvučno, kao i vizuelno i priprema moguće hitno kočenje. Ako nepovoljna situacija nije prošla, sistem automatski pokreće proces kočenja koji, ako je neophodno, smanjuje brzinu udara. Čak i tokom stvarnog kočenja, "Front Assist" podržava vozača i osigurava da se maksimalna sila kočenja koristi kada je to neophodno.

U granicama mogućnosti sistema.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim