Izdvaja se iz mase.

Duo-kolor varijante.

Za varijantu vašeg modela T-Roc možete izabrati i boju za krov, retrovizore i A stub. Pored klasičnih možete izabrati T-Roc Sport u crnoj ili jarko crvenoj boji, da biste još više naglasili sportski izgled vašeg T-Roc-a. Za dizajn T-Roc-a izaberite između crne, čisto bele, crnog hrasta braon metalik i jarko crvene. U zavisnosti od kombinacije boja, možete koristiti i vašu omiljenu boju da biste stvorili zanimljiv kontrast ili šarmantan akcenat kako biste se razlikovali od drugih i uticali na karakter vašeg T-Roc-a.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim