Pomaže vašem modelu T-Roc prilikom promene trake i parkiranja.

„Blind Spot“-senzor

Ako se automobil približi iza vas a ne vidite ga u vašem bočnom i zadnjem retrovizoru, onda je to vozilo u slepom uglu. Pre promene trake, može vam pomoći isprobani i testirani pogled preko ramena a sada i opcioni "Blind Spot" senzor. On vas može upozoriti na brzini od 15km/h aktivacijom LED indikatora u spoljašnjem rerovizoru vašeg modela T-Roc. Ako i dalje koristite signal za skretanje, svetlo će brže i svetlije signalizirati da bi vas upozorilo na vozilo u slepom uglu. U kombinaciji sa standardnim "Lane Assist", senzor slepog ugla vas čak može upozoriti intervencijom korigovanja upravljanja pre promene trake.

Pomoć pri parkiranju pomaže vam pri kretanju unazad. Saobraćaj iza vas prate senzori koji se nalaze u zadnjem odbojniku. Ukoliko drugo vozilo, biciklista ili pešak prilazi sa strane, bićete upozoreni zvučnim signalom i upozorenjem na ekranu infotainment sistema. Ako ne reagujete na vreme sistem može smanjiti mogućnost udesa u slučaju neposrednog udesa pomoću intervencije kočenja ili u idealnom slučaju ga može i sprečiti.

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim