Pomaže vašem modelu T-Roc prilikom promene trake i parkiranja.

„Blind Spot“-senzor

Ako se automobil približi iza vas a ne vidite ga u vašem bočnom i zadnjem retrovizoru, onda je to vozilo u slepom uglu. Pre promene trake, može vam pomoći isprobani i testirani pogled preko ramena a sada i opcioni "Blind Spot" senzor. On vas može upozoriti na brzini od 15km/h aktivacijom LED indikatora u spoljašnjem rerovizoru vašeg modela T-Roc. Ako i dalje koristite signal za skretanje, svetlo će brže i svetlije signalizirati da bi vas upozorilo na vozilo u slepom uglu. U kombinaciji sa standardnim "Lane Assist", senzor slepog ugla vas čak može upozoriti intervencijom korigovanja upravljanja pre promene trake.

Pomoć pri parkiranju pomaže vam pri kretanju unazad. Saobraćaj iza vas prate senzori koji se nalaze u zadnjem odbojniku. Ukoliko drugo vozilo, biciklista ili pešak prilazi sa strane, bićete upozoreni zvučnim signalom i upozorenjem na ekranu infotainment sistema. Ako ne reagujete na vreme sistem može smanjiti mogućnost udesa u slučaju neposrednog udesa pomoću intervencije kočenja ili u idealnom slučaju ga može i sprečiti.

U granicama mogućnosti sistema.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim