Želite bas?

Zvučni sistem beats.

Muzika bez basa nije zabavna? Za T-Roc i T-Roc Sport posebno muzičko iskustvo je dostupno na zahtev: Zvučni sistem "beats", koji je razvio BeatsAudio: Sa dva visokotonca, dva vufera i dva širokopojasna zvučnika, vaš omiljeni zvuk je baš onakav kakav je dizajniran u studiju: pažljivo koordiniran i kristalno čist. Dodatni Subwoofer sa ograđenim basovima omogućava vibracije pravo u stomak. Sve kutije pokreće 8-kanalni pojačivač sa 300W snage, koji je dovoljno snažan da očara i inspiriše vas i vaše putnike.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim